Nokia Unlocken Online
 

Gebruikers ervaringen

Mem Qu: Beste heer,
de eerste code heeft zijn werk gedaan, langs deze weg wil ik u bedanken voor de goede orde van zaken,
ik ben op het internet diverse oplichters tegengekomen die een voorbeeld aan uw site en de klantvriendelijkheid van de beheerders hiervan moeten nemen.
hartelijk dank nogmaals,
met vriendelijke groet

tevreden klant
Mem Qu

Jolanda: Beste Besten u ben de allerbeste, dankuwel. Bij de 2e code is het gelukt. Groet Jolanda

Peter N.: Na het ingeven van de 7e code kreeg ik de boodschap "Beperking telefoon uit". De telefoon geschakelde zich zelf uit en startte weer op. Daarna sim-kaart verwijderd en vervangen door andere sim-kaart en functioneert nu goed!!! Heel hartelijk dank voor de geboden service.

Marina: Ik vond de unlock-service hardstikke goed!! Je maakt dat niet vaak mee dat er zoveel moeite voor je gedaan word. Vaak krijg je zelfs helemaal geen reactie. Nogmaals hartstikke bedankt!!

Klaas: Hartelijk dank voor jullie snelle en correcte unlock-service! Mijn simlock probleem is weer verholpen, dankzij jullie! Klasse dus!

Jan: Ik heb alles al gedaan om mijn Nokia 1600 te unlocken, en niemand kon het. Uiteindelijk is het bij jullie gelukt! Echt super!

Martin S.: Vriendelijk bedankt voor deze service van uw kant.
Mocht ik nogmaals een telefoon moeten unlocken zal ik mij zeker bij u vervoegen.

Met vriendelijke groet,

Martin S.

Thomas: Ik wil alleen even zeggen hoe TOP deze dienst is. Echt een uitkomst vergeleken met de ouderwetse tripjes naar de zwarte markt.. Super!
 

Design by Sitsat.nl & Hosting by 123-webhost.nl
Sitsat.nl 123-Webhost.nl